1

Tråd: Wifog ska börja ta betalt

Bästa Wifogare,

Ända sedan starten har det varit viktigt för oss på Wifog att vara användarnas operatör och det är mycket glädjande att du är en av dem som hjälpt oss med att leva upp till den ambitionen. Ni har stått ut med en del barnsjukdomar, stöttat oss och varandra och tack vare ert engagemang, er feedback och era många uppfinningsrika förslag, kan vi nu äntligen ta Wifog till nästa nivå. Tack för det!

Den 1 oktober 2015 gör vi en nylansering av Wifog och mycket kommer att bli bättre för dig som användare. Vi får ett uppgraderat nät och kan äntligen erbjuda både 4G och MMS, något som efterfrågats av många och ger bättre prestanda till alla. Det nya användargränssnittet blir enklare och du kommer att uppleva både en ökad flexibilitet och bättre kontroll över ditt abonnemang.

Den största förändringen du kommer att uppleva är ändå vårt nya smartare poängsystem. I stället för att skilja på data, samtal och SMS/MMS, kommer du från och med nu alltid få Wifogpoäng som belöning för ditt engagemang. Det blir enklare att fylla på potten, du får en tydligare översikt och bättre kontroll över din förbrukning. Och du kan vara lugn, givetvis kommer du flytta med dig de poäng du har idag in i ”nya” Wifog. Precis som förut gäller att så länge ditt SIM-kort är aktivt kommer dina poäng aldrig brinna inne. Som flitig Wifogare behöver du alltså aldrig oroa dig för att du kämpat ihop till poängen förgäves.

Allt blir alltså bättre, så vad är haken? I samband med nylanseringen inför vi en må- nadskostnad på 39 kr, som ger dig 500 Wifogpoäng att fritt spendera på samtal, surf eller SMS/MMS. Den som vill och har gott om poäng kan istället för 39 kr betala med Wifogpoäng, vilket belönar de flitiga Wifogarna. Så i slutänden blir inte skillnaden så stor. Wifog blir en roligare och bättre tjänst, och vi kommer även fortsättningsvis vara användarnas operatör och det smarta valet.

Och det finns mer att se fram emot. När ni och vi väl blivit varma i kläderna med ”nya” Wifog, ligger ett flertal nya tjänster och väntar på att lanseras under det kommande året. Det är spännande tider vi har framför oss och vi är måna om att få med dig på den fortsatta resan.

Därför kommer det för alla våra trogna användare vara frivilligt att betala 39 kr (och få 500 Wifogpoäng) de första två månaderna. Medan nya kunder betalar fr.o.m. 1 oktober, kan du välja att vänta med det fram till slutet av november. Det ger dig gott om tid att upptäcka alla fördelarna med ”nya” Wifog på dina egna villkor. Vill du, kan du givetvis betala 39 kr och få 500 poäng direkt du med.

Tack för att du hänger med oss in i framtiden!

/Gänget på Wifog

2

Sv: Wifog ska börja ta betalt

Så 39kr i månaden ger dig 500 poäng som jag försökte luska ut kan vara 1poäng = 1mb/1min/1sms/1mms.

Ser inte att de gått ut med något på deras sida men hittade en obskyr site som kanske är demo/utv.


http://wifogdev.stigasoft.biz/

Gillar prylar, 2G/3G/4G, den som har mest prylar när den dör vinner!

3

Sv: Wifog ska börja ta betalt

Andreas skrev:

1poäng = 1mb/1min/1sms/1mms

Ja, det ser ut att stämma. Får man alltså 500 minuter eller SMS i månaden för 39:- tycker jag absolut att det är prisvärt, speciellt för äldre människor som mest ringer och skickar något SMS då och då.

4

Sv: Wifog ska börja ta betalt

Tydligen så gillade de inte att visa DEV sidan mer, nu har de väll lagt en 301 redirect som skickar en till vanliga siten.

Tog en liten printscreen på deras nya app och poäng systemet så folk förstår vad man pratar om. Vet inte om de är slutprodukten vi ser eller om poäng systemet kommer vara enligt bild.
http://i.imgur.com/F1c8xer.png

Gillar prylar, 2G/3G/4G, den som har mest prylar när den dör vinner!

5

Sv: Wifog ska börja ta betalt

Förtydligande kom på posten.

Wifogpoäng
I det nya poängsystemet finns bara en typ av poäng, vi kallar dem Wifogpoäng. Dina Wifogpoäng kan du spendera på samtal, surf eller SMS/MMS och de omvandlas enligt följande tabell:

Surf: 100 poäng = 100 MB
Samtal: 100 poäng = 10 min
SMS: 100 poäng = 20 SMS
MMS: 100 poäng = 6 MMS

Gillar prylar, 2G/3G/4G, den som har mest prylar när den dör vinner!