1

Tråd: Släpp mobilsurfarna fria "“ det är vår!

Minns ni släpp fångarna loss det är vår? smile

Det rullar på för operatören Tre.
Nu börjar folk skaffa surfpaketet till mobilen också, dvs att man kan använda mobilen att surfa via.
Surfa på datorn via mobilen eller bara surfa på mobilen.

Släpp mobilsurfarna fria "“ det är vår!


Mobilt Bredband har blivit en stor succé det senaste året, men nu kommer även surf i mobilen på bred front. "“ Vi ser en snabb ökning i mobilsurfande. De senaste veckorna har närmare 30 000 kunder skaffat vårt surfpaket för mobilen, säger Jonas Levin, marknadsdirektör på 3.


Tidigare har det gått trögt för det mobila internet. Trots moderna mobiler med stora färgskärmar och inbyggda webbläsare som kan packa om populära webbsajter har det varit få som valt att surfa Internet i mobilen. Detta håller emellertid snabbt på att ändras. 3s marknadsdirektör Jonas Levin ser två skäl till denna förändrade attityd.
För det första har ett antal sajter som Facebook och YouTube lanserat utmärkta mobila versioner.
Den andra förklaringen är den som en gång i tiden innebar Internets genombrott "“ fasta priser.
- Det viktiga för kunden är att ha koll på kostnaderna. Det har vi lärt oss av den gamla Internetbranschen. Med 3Mobil Surf kostar det bara 3 kronor om dagen att surfa i mobilen, oavsett hur mycket du gör det.
- Just nu märker vi en extrem efterfrågan på mobil surf. Sedan vi lanserade erbjudandet för två veckor sedan har närmare 30 000 kunder tecknat det här tilläggsabonnemanget, berättar Jonas Levin.
Det som driver efterfrågan är att det mobila Internet har mognat. Nu finns det plötsligt väldigt många sajter som fungerar bra i mobilen. I april publicerade tidningen Mobil en lista över de 101 bästa sajterna på det mobila Internet och den listan stämmer väldigt väl med statistiken över vad som 3s kunder besöker mest. Facebook och Youtube finns på båda liksom SR och TV4. Aftonbladet. DI, DN, Eniro, Mobil och Lunarstorm är också bland de mest besökta.
- Det är väldigt tydligt tydligt att det mobila internet händer nu. Vi pratar med sajter som säger att mobilbesöken ökat med upp till 25 % bara på några veckor. De som är alerta och tar fram bra mobilsajter blir vinnare nu när beteendena håller på att sätta sig, säger Jonas Levin.
Det finns länkar till alla de 101 bästa mobilsiterna inlagda i 3s portal för att det ska bli så enkelt som möjligt att besöka dem. Dessutom finns ett särtryck på artikeln ur Mobils april-nummer att hämta i alla 3s butiker.

Gillar prylar, 2G/3G/4G, den som har mest prylar när den dör vinner!