1

Tråd: Avtalet för; Bundle hemma plus paket.

Är det någon som har detta avtal i "skrift";Bundle Hemma Plus paketet skulle vi bli oerhört tacksamma. Net1 kan INTE ta fram detta utan säger att det är exakt samma som nya kraft paketet-som då är 100:- billigare/ månad. Som ni förstår är vi inte eniga med Net1 vad som stod i avtalet, men av någon anledning har våra villkor för abonemanget gått upp i rök!
Vi sitter för vårat abonnemang drygt ett år till,därför tycker vi att vi gärna vill visa dem att de far med rena lögner av vad de sagt. Men att ett bolag "inte har kvar de gamla avtalen" trots att flera har kvar abonnemanget visar väl bara det att en hund är begraven.:/

2

Sv: Avtalet för; Bundle hemma plus paket.

Vad betyder bundle?

3

Sv: Avtalet för; Bundle hemma plus paket.

bundle är bunt på engelska.. nåt svensktord bundle eller vad det betyder kan jag ej hitta..

http://translate.google.se/?hl=sv&t … |sv|bundle

En bra hammare råder bot på allt!!
Slopa pensionerna, dom ska ändå dö!!
Utrymme till salu, Skambud godtages.

4

Sv: Avtalet för; Bundle hemma plus paket.

bundla :-)

5 Senaste redigerad av jonasolof (2011-01-02 14:08:20)

Sv: Avtalet för; Bundle hemma plus paket.

Odalmannnen går där med sin lie och slår säden. Så tar han sädesstråna och för samman dem i en kärve. Nog finns svenska ord för detta. Om de som säger motsatsen säger jag - bunta ihop dem och slå ihjäl dem.

Om skörd
Havre och råg skördades med skära eller lie. Man samlade de slagna stråna med en krokformad skära och satte ihop dem till en kärve.

Kärvarna sattes också ihop. Havrekärvarna spetsades på en stör och en sådan samling kallades snes. Man satte ihop rågkärvarna tätt tillsammans så att de bildade en topp som pryddes med ett litet spetsigt tak för att hålla dem torra.

Anm: Oftast användes en räfsa för att samla ihop säden sedan den slagits.


I juridiken använder man ett uttryck som heter sammanlägga, då flera mål i angränsande ärenden med samma parter läggs samman i ett mål. Föra samman är en synonym. 

You bungle the Swedish language if you use bundle as a Swedish verb. Dem är okunniga som gör så. Och Jesus sade definitivt inte "Förlåt de, ty dem veta inte vad dem göra". And a bungler is a schlemil.

LTE testare på 4G 2600, 1800, 900, 800 med Fritzbox AVM 6890, AVM6840, AVM6842, AVM 6820 och AVM 7590/7490/7390 samt diverse mifis från ZTE och Netgear. Några huaweimodem på hyllan.

6 Senaste redigerad av AnKe (2011-01-03 19:37:56)

Sv: Avtalet för; Bundle hemma plus paket.

Då kanske det var därför de lade ner hela abonnemanget.....det betydde ingenting=bundle wink Tyvärr har vi kvar 15 månader på det!:(