1

Tråd: För den som inte vill vänta på iOS 4.2

För den som inte vill vänta på iOS 4.2 för sin iPhone, iPad eller iPod.

So, iOS 4.2 GM was released today for developer and would be released for public in a few days but do you want really to get it now? We have good news, you can get your hands dirty now thanks to the powers of the internet. You do not need your UDID to execute the installation. It seems like you can't upgrade to iOS 4.2 using iTunes 10 so you may need to install iTunes 10.1 beta to commerce.

Följ bara den enkla trestegs guiden på sidan dit nedanstående länk pekar.

http://www.mob2all.com/2010/11/how-to-u … 2-now.html

2

Sv: För den som inte vill vänta på iOS 4.2

Finns de nått trevligt att vänta sig i 4.2? Eller bara nerlåsningar och fixar från äpplets sida? Sugen men måste läsa på före ang jailbreak så jag kan köra cydia o haxxade appar. :-)

Gillar prylar, 2G/3G/4G, den som har mest prylar när den dör vinner!

3

Sv: För den som inte vill vänta på iOS 4.2

iOS 4.2 on iPhone - First Impressions

http://www.neowin.net/news/ios-42-on-ip … mpressions

4 Senaste redigerad av e-razor (2010-11-03 14:18:29)

Sv: För den som inte vill vänta på iOS 4.2

Det riktigt intressanta tycker jag är "AirPrint" och "AirPlay". AirPlay är en uppfräschning av AirTunes. Om jag inte har missuppfattat det hela kan jag skicka musik till min AirPort Express. Två drag med pekfingret på multitaskmenyn och ett tryck på en knapp som påminner om knappen som matar ut en CD/DVD-släde och jag får upp valen iPhone och APX (APX är namnet på min AirPort Express). Nästa steg vore att klippa navelsträngen till "moderdatorn" och helt gå över till lagring i molnet (cloud based computing).

http://www.appleinsider.com/articles/10 … _bugs.html

Det går alldeles utmärk att strömma musik från min iPhone till min AirPort Express smile

@Samir
Med iOS 4.2 kan du andas ut och låta färgen återvända i ansiktet. Vad sägs om nolltolerans för buggar?

5

Sv: För den som inte vill vänta på iOS 4.2

Jag blev kritvitt i ansiktet för en halvtimme sen när min vän visade mig exploiten kring phonebook/foton; dvs att man kan nå allt sånt medans luren är i låst läge. Jeeze Louise!

Man kunde till och med ringa. Helt sjukt att det har gått 3 år utan att någon har upptäckt det i koden. Tänk på alla miljoner mobiler som finns ute i världen.

6

Sv: För den som inte vill vänta på iOS 4.2

Fokus på genomgången av iOS 4.2 som länken här nedan pekar på ligger på iPad. Anledningen till det valet tror jag helt enkelt beror på att klivet från ver. 3.2 till 4.2 är störst för iPad. Ägare till iPhone har dock minst lika stor behållning av genomgången.

www.tipb.com/2010/09/19/ios-42-ipad-walkthrough/

7

Sv: För den som inte vill vänta på iOS 4.2

Jag har hittat en hittills odokumenterad egenskap i iOS 4.2 och det är att appar som inte är iOS 4.0 kompatibla (min erfarenhet) har slängts ur mapparna efter en omstart av iPhone. Märkligt nog gäller det inte alla iOS 3.x appar. I och med iOS 4.2 stannar de kvar.

8 Senaste redigerad av e-razor (2010-11-22 18:56:40)

Sv: För den som inte vill vänta på iOS 4.2

Enligt MacWorld kommer Apple att lansera den nya versionen av iOS 4.2 (4.2.1) klockan 19:00 CET idag. Det förekommer också spekulationer om ett kostnadsfritt MobileMe Light konto eller att tjänsten "Find My iPhone" blir kostnadsfri.

http://www.macworld.com/article/155883/ … lease.html

Erbjudandet om ett kostnadsfritt "Find My iPhone" omfattar ägare till iPhone 4, iPad och 4:e generationens iPod touch.