1

Tråd: Huawei e220 telenor?

Hej!

Har idag Huawei e220 med tele2 men är så missnöjd med tele när dom reduserar min hastighet efter 1gb när jag beställde 5gb för ca 6 månader sen. har fått ringa tele2 varje månad och släppa spärren men denna månad vägrar dom föra det och jag är idag på väh till the phone house och tänkte täckan ett telenor abb utan dongel. min fråga är då, funkar det att ha telonor med huawei e220?? snälla nån som vet detta?

Mvh
Henrik

2

Sv: Huawei e220 telenor?

Skall inte vara nått konstigt med Telenor och E220.
Bara tuuta o köra.

Gillar prylar, 2G/3G/4G, den som har mest prylar när den dör vinner!

3

Sv: Huawei e220 telenor?

fick igång det men problemet e att jag kommer inte up i mer än 40kbit per sec, och med mitt tele 2 kommer jag upp i 3,6mbit, Och telenor har turbo 3g täckning här så vad kan det va som strular?  och var hittar jag mobile connect eller mobile partner=?

4

Sv: Huawei e220 telenor?

Lånar tråden lite... Har precis skaffat en USB-dongel Huawei E220 som jag tänkte köra med Telenor Mobilt Internet. Jag kör WinXP SP3...

Dongeln är brandad med Tele2 och vad jag vet är deras olåsta. Kan jag köra en uppgradering av dongeln via Tele2's hemsida så att jag får hastigheten 7,2 istället för 3,6? Eller bör jag ta Huawei egna uppdatering? Vilken i sådana fall?

http://www.tele2.se/uppgradera-E220.html

http://www.huawei.com/mobileweb/en/...e=-1&id=736

Sedan måste jag ha något program till den vad jag vet för att koppla upp mig, vad rekommenderar ni? Url?