1

Tråd: Tiny + ZTE MF821D

Får inte dessa att lira ihop. Jag har kört uppgraderingen till modemet på http://www.telenor.se/privat/kundservic … f821d.html och firmwaren i tinyn är på 7.3.9

Modemet funkar klockrent direkt i datorn men i tinyn så står de bara "USB-modemet ej anslutet/supportat
Kontrollera att USB-modemet är anslutet och att det supportas av routern"

Har ändrat tinyn´s ipadress till 192.168.1.1 då modemet hade 192.168.0.1 som den bråkade om först.


Något som vet?

2

Sv: Tiny + ZTE MF821D

Du behöver inte byta IP på routern, dock behöver du troligtvis välja "Let router control the Internet settings on your Mobile Hotspot" och "My L.I.M modem requires a username and password for its web admin pages" på INTERNET->MODEM sidan.

3

Sv: Tiny + ZTE MF821D

Tack! smile

Bockade i "Let router control the Internet settings on your Mobile Hotspot" men inte "My L.I.M modem requires a username and password for its web admin pages" då jag inte får upp att den frågar efter det när jag petar in modemet rätt i datorerna.

Startade om dovadon och den kopplade upp efter ett tag med ca 70% signalstyrka, öppnade upp bredbandskollen.se och den började ladda sidan men märkte att det gick segt och att den inte laddade klart, växlade över till fliken där jag har tiny gränssnittet och då har den kopplat ner igen sad Den kopplar upp igen efter ett tag för att sedan koppla ner igen och så fortsätter den hela tiden. Kortvarig lycka..

Några ideer?

4

Sv: Tiny + ZTE MF821D

Hmmmmm....oklart.

Fyll i formulären, tack.

http://www.dovado.com/en/support/support-form

5

Sv: Tiny + ZTE MF821D

done