1

Tråd: AllTele säljer för ICE.net

Pressmeddelande från AllTele

http://www.alltele.se/index.php?page=tdcnyhet-38

AllTele har lanserat sin mobila bredbandstjänst, AllTele Mobilt Bredband NMT.

AllTele lanserade i helgen sin mobila bredbandstjänst, AllTele Mobilt Bredband NMT. Tjänsten är baserad på CDMA 2000 3G teknik och drivs av Nordisk Mobiltelefoni AB.

AllTeles mobillösning är anpassad för verkliga förhållanden i Sverige, där kravet på täckning och fungerande teknik är högt även utanför befolkningstäta områden. Den valda tekniken ger en betydligt bättre täckning i glesbygden än vad som kan uppnås med konkurrerande 3G lösningar och ger även möjlighet till fast IP-telefoni.

    * Kunder i glesbefolkade områden saknar idag möjlighet att erhålla bredband genom stadsnät eller telejacket. Genom AllTeles mobila lösning går det äntligen att få en acceptabel bredbandshastighet även om man bor långt från en telestation eller utanför ett stadsnät, säger AllTeles VD Ola Norberg.

    * AllTele kommer inom kort att komplettera bredbandstjänsten med ett mycket prisvärt fasttelefonierbjudande, som ger kunden möjlighet att ringa via det mobila bredbandet. En tjänst som kommer att innebära en lättnad för dem som bor i områden där Telia inte längre tar ansvar för att upprätthålla kopplad telefoni, fortsätter Norberg.

    * Vi har valt att gå vidare med Nordisk Mobiltelefoni AB:s lösning för att vi tror att den passar våra kunder bäst. Med hänsyn till den unika täckning som lösningen erbjuder är det också vår bedömning att Nordisk Mobiltelefoni AB kommer att lyckas med sin företagsrekonstruktion. Att vi lanserar tjänster på deras plattform stärker dessutom chansen för dem att lyckas med rekonstruktio-nen, avslutar Norberg.

Gillar prylar, 2G/3G/4G, den som har mest prylar när den dör vinner!

2 Senaste redigerad av jonasolof (2008-12-12 10:08:06)

Sv: AllTele säljer för ICE.net

Fast Allteles börskurs blev inte gladare för det


https://www.nordnet.se/mux/web/marknade … etplace=11

LTE testare på 4G 2600, 1800, 900, 800 med Fritzbox AVM 6890, AVM6840, AVM6842, AVM 6820 och AVM 7590/7490/7390 samt diverse mifis från ZTE och Netgear. Några huaweimodem på hyllan.